codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Borg
    Hát nekem van nforce2 audio + soundstorm az alaplapon ugye, de most megnem mondom, hogy ac97 vagy realtek.. mindenesetre sosem használtam.
    Több okból.
    1. Van egy liveom. Tiszta a hangja, jobb a szoftvere, ha kell van EAX stb. Illetve sosem volt gondom vele.
    2. Mivel alaplapi cucc, nforce driverrel megy. Ez meg egy határ szar. Amennyi gond az IDE meghajtóikkal van, pont annyi gondról lehet olvasni az nforce2 audiot illetően. Inkább ki sem próbáltam.
    3. A liveot alapból felismeri az XP, és jól is működik. Nem kell csillivilli kezelőfelület, meg egyéb sniksnakk.
    4. A live régi és jólbevált technológia. Az új játékok mind csuklóból kezelik, ugyanakkor az újabbnál újabb alaplapi csodák driverei, és támogatásuk sem mindig ok elsőre...

Egyébként nem hiszem, hogy az alaplapi különösebben jobban lassítana, mint a Live. Elvégre mindkettő a PCI buszra van tűzve, csak utóbbi külön kártya formájában... max a szoftver miatt lehetnek különbségek.
    Én ha váltanék, akkor max Audigy-re. Hasonlóan jó támogatás, még tisztább hangzás, és mégkisebb CPU terhelés.