codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Borg
    Nekem azért mostanában a FOGOLY szerveren elég kevés az ilyen "furcsa" eset. Volt, hogy néha lagolt a szerver, vagy ilyesmi, de még akkor is viszonylag jól lőttem, vagy ha nem is, az akkor az én bénaságom volt.
    Persze ez nem azt jelenti, hogy nincsenek furcsa esetek, de nem annyi hogy idegesítsem magam miattuk.
    Tegnap pl egy lelőhetetlen emberem volt, aztecen vagy 6 körön át próbálkoztam ugyanott, ugyanúgy a srác lelövésével. Mindig kb 4-5m-ről lőttünk egymásra, ugrálva futva, egymás körül körbe stb. A srác aztán pár mp múlva általában 3, vagy 4 hittel lelőtt, míg nekem egyetlen egy kibaszott találatom nem volt bele. Pedig még reloadoltunk is, szal vagy 1.5 tárat ellőttünk.

A magozós téma meg igy van, dehát ugyanolyan mint az awp végülis. Az emberek nagy részét idegesíti, akit meg nem, az mindig azt vesz ha csak pénze van rá. Aztán lehet figyelni, ha netán egyedül marad a magozóval, és el kell indulnia a kemphelyéről, akkor általában hót béna a srác. Aztecon egykét stct-s kisgyerek egyfolytában magozott körökön át, de máshogy nem is tudták megfogni a kirusholásunkat a faajtón. Aztán mikor egyszer lemákoltam az egyiket, és felvettem a fegyverét az én szarom helyett (no money), lelőttem vele a maradék két emberüket, és erre elkezdtek anyázni, hogy mert én magozózok :D Hát menjenek a picsába. Az én kezembe awpt és magozót úgyis csak akkor látni, ha a földről szedek fel jobb híján egyet.

Egyébként tegnap játszottam először ezeken az assault source, és assault lith mapokon. Először nem is emlékeztem milyen mapok ezek, csak keveregtem össze vissza, aztán rájöttem :) Régen az egyik kedvenc mapom volt, most is jól nyomtuk terrorból. Jókis kempelde :) A sourceos verzió igényesen meg van csinálva, a lith meg egyszerű mint a faék. Viszont utóbbi jobban emlékeztet az eredetire pár helyen. Csak az a kár, hogy mind a kettő marha sötét lett. Nemtom miez a mánia, hogy mostanában minden utángyártott map sötét...