codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Na jóvan ez a nap érdekes volt számomra a css terén.
Az egy dolog hogy russzúl játszottam, de hogy abszurd dolgok is történtek.
pl:Az a rohatt célkereszt ott van azon a kibaszott elenségen gugolok, pontozok és semmi ö meg pár másodpercmúlva amikor már unja hogy probálkozok elereszt egy golyót és fejes(az ellenség nem mozgott).Meg ma számatalanszor volt hogy lövök vérzik a csákó(csak én lőttem) és semmi hit a konzol szerint.
Kezdem utálni a desertet azal csak közeli célpontot lehet lelőni a távolit ááá azt csak mákolni, hiába van a célkereszt akár hól.Voltak olyan emberek főleg akik az élmezőnyben voltak hogy hiába soroztad hiába lötték vagy hárman az életereje mintha több lett volna mint az átlagnak.Azon gondolkozok hogy némely játékosnak milyen rejtett beállítása van,amiről én nem tudok.Olyan nincs hogy aki jó játékos az csak mákól.Mert mindig mák nincs,de könyörgöm az aki ugy lő mint a jójátékos csak furcsa mód az ő lövése érdekes pályán mennek az akkor szopjon.
Borg mondott egy olyat hogy neki összevissza megy.Most pont őő jutott eszembe amikor lázong,mert a mai nap sok volt nekem is.És olyat éreztem amit ő szokott tapasztalni.
Szerintem ez a játék arra jó hogy függővé tegyen és majd tönkre.
Nem akorom hogy az ilyen napok idegbeteg roncsot csináljanak belőlem.
Basszameg.