codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Na nemakarok vitázni mert elolvastam már sok vitát erről.Örülök hogy én jól érzem magam a css-ben.
css hitboxa biztos hogy nem rosszabb mint az 1.6 é.Most nem akarom leírni hogy milyen 1.6 bugokat láttam meg stb.. de az pont elég volt látni(szerencsére nem átélni).
Figyelj legtöbbjük már nagyon pro 1.6-ban és jól keresenek vele, hülyéklennének ezért ott hagyni.Nem akarnak egy másik gaméba beleszokni.
Csak a pénz miatt vannak még az 1.6ban.Lefogadnám hogy leszarnák a versenyeken az 1.6tot akkor mindenki sourcézna.
Persze még nem érett meg a source a versenyre előszőr szépen mindenki átszokik és kialakulnak normálisan a klánok.Nem igazán a gaméval van gond hanem az előző mondatban leírtakakal.
bugokat tekintve igenis versenyezhetne az 1.6.
Halom hogy sok cs játékos szídja a sourcét azt a mondani valója végén kiderűl hogy még nem is játszott vele.Sok 1.6-ból átjött játékossal beszéltem már és érdekes mód mindegyik azt momdja a sourcéra hogy jó.És megveszi és azzal játszik.
Na persze nem ebben a szent minimumban akarom temetni az 1.6tot mert azt még nem lehet.De már jó lenne ha hamarosan végignézhetném a temetést.
Enyirővel a sourcésok is összeálhatnának azt csinálunk bug videót az 1.6ról.
Tényleg miértnem 1.6 videóban közölték ezt a hitbox késést?
Persze erre gyorsan rávágja az 1.6 pro gamer mert ott nincs.
---jóvan akkor játszon tovább mint a szódásló.
Na ezel az üzimel megint felkorbácsoltam a tengert.Biztos.