codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Ok, akkor megtehetnénk azt, hogy kimonjuk, ide csak olyan emberek tartozzanak, akiknek nem esik nehezére leadni egy szavazatot vagy részt venni nagy ritkán egy meccsen. Kiválik valszeg egy-két ember, de szerintem 32 tagból ez nem nagy tragédia. Legalább egy KICSIT, hangsúlyozom kicsit komolyabban vesszük majd ezt a csapatot, mert szerintem mindenképpen FUN miatt gyűltünk össze. Nem vagyunk igazi, nagymenő klán minden másnap war-ral meg idióta és igazségtalan szabályokkal és tagfelvétellel. (Mondjuk a tagok megválofgatása egy másik tészta, de szerintem jöjjön mindenki aki akar és képes a fentiekre. Aki meg úgy gondolja, hogy túl béna az egészhez -neadjisten- kiléphet egy kis magyarázattal)
Csináljunk szavazásokat meg egy két félig-meddig barátságos war-t és kész. Mindenki azt csinál, amit akar. Ki lehet lépni, ha nem tetszik, hogy valami minimális (és szvsz elég liberális és könnyű) szabályokat fektetünk le, hamár egy csapat vagyunk.