codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • Maszlag
    Hajjaj - emberek nem jobb a béke és a szeretett jegyében éni én személy szerint nem akarok senkit védeni de amikor eticattel játszottam illeteve maga a terror klánnal azt vettem észre h eleinte eticatt nem volt még ugymondt profi mint most -anno még én is le tutatam löni :D ,csak pojén -mind1 de lényeg ,hogy sztem fejlődött és most már nagyon professionális szintetn müködik ez a klán -anno mondom és sokat játszottam és nem akarok dícsérni senkit de a másik az hogy itt az sg klán tagokkal is összefutottam már 1 párszor és roluk is elmondhatom hogy jok ,de ténleg és -ez az egész konfliktus nem jó semmire , sztem jobb elfeledni mindent és higgadt vérrel játszani -nem pedig mint 1 őrölt szidni másnak szeretett édesanját -aki lehetővé tette ,hogy világrahozva gyermekét -ezzel a phsziopata játékkal játhasszos (többek közt) . Legyen béke és harcoljatok azért inkább ,hogy világ 1 ö legyen a magyar csapat ---------és ha már ilyen sokat beszélek a bééke fontosságárol -megszeretném említeni h támogatókat keresek - én ötletembol fakadóan -az Online CS -tv -re ahol minden ami cs-röl lenne szó természetesen ha lehet rögtön mősor vezető lennék apro kis webcamommal -de hát szerintem ez 1 infantibilisen jó ötlet -lenne warez rovat felvételeket jáétszanánk le meg minden és akkor magyaroszrágon is beindulna cs-s élet (mármint mégjobban ) _legyünk hát világbajnokok ui.:bocs a helyesírási hibáimért ,sose ment