codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>

Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
  • DoNLeoN
    Fúúúúúúúú!!!!!

Először is: Kurva naiv vagy, ha azt hiszed, hogy leblokkolják majd a warezosok arcát. Még ha le is blokkolnák, ujra töik azt is.. Nemrég én is azt hittem, hogy a Valve hagy látványos, hozzáértő szemnek könnyen észrevehető réseket, de mivel jön a 9-es Emporio, ezért már biztos vagyok benne, hogy nem, hiszen már nem érdekük a játék reklámozása, óriási példányszámban adtak el a HL2-ből, és még most is ugy viszik, mint más 0-day gamér, a CS:S miatt ... Szal' ha tudnák, most fognák meg ezt az egészet, hogy vegyék, mert lassan az árát is csökkenteni kell.. De lényeg: Iszonyat naiv vagy. Én hál'istennek, megengethetném, hogy vegyek magamnak 3Hl2-t, hogy a falra is legyeen 2. De nem teszerm, elvből nem, és nem azér mer sóher vagyok, mert valljuk be, 30 rózsa egy buliba elmehet... De amig nincs VAC, és nem csinálják meg a régi kedvenc pályáimat, addig nem adok érte pénzt. Legyen kielégítő minősége, aztán! (Hasonlóan vagyon a WinXP-vel, de az még akkor se kéne eredetiben, ha ők fizetnének.. :D De warezosba megvan)
    Másodszor vannak olyan emberek, akik sajnos nem engedhetnek meg maguknak 10.000 Ft-ot egy játékra. Van olyan, aki havi 50.000-ből él a családjával (bár itt ez a réteg nem valószinű, hogy képviseltetik, hiszen, gép + net, már nem jön ki) de még aki ennél jóval többől tartja el a családját (mondjuk 160.000 Ft-ból) annak sem feltétlen fér bele tizezer egy játékra.
    Harmadszor nem vagy te se biróság, se pap, se Isten, hogy másoknak ugass, hogy vegyék meg, stb...
    Negyedszer: Mi ez hogy LOL vagy?? (mer a Lol=Laugh on Loudly=hangos nevetés. Na most hogy lehet valaki eszerint LOL???? Esetleg Loller, vagy inkább a láma)
    Te viszent egy noob kis pöcs vagy eddigi hozzászólásaidból ítélve...