codebase=\"http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=5,0,0,0\"
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
WIDTH=790 HEIGHT=343>
Elfelejtett, ellopott, elhagyott accountok visszaszerzése!
-
Én azt tudom mondani neked hogy aki megveszi a játékot nem fog csalódni az biztos, rengeteg mód lesz és map(már van sok) és bug javítás.És a valve le akarja váltani a cs1.6tot, azért nem frissíti már azt a gamét.Ők ebben a játékban látják a jövőt és énis, és sokan mások.Én megvettem ,mert mióta kiprobáltam a játékot, leszarom az összes rohatt gamét.Én megértem a valvét, mert nem hiába akarnak vele foglalkozni.Nem akarnak ingyen dolgozni, ezért ráköteleznek hogy vegyük meg.És minden lesz hozzá, mert látták hogy félig kész css-el nem fognak világot dönteni.Aki emlékszik hogy milyen szar volt ahoz képest mint amilyen most, az tudja hogy még jobb lesz és megéri.2-3 hónapja azon gondolkoztam miért szarozza mindenki a steamet, most már tudom ,azért mert ő elintézi hogy megvegyük.DE legalább olyan játékra adjuk ki a pénzt, ami minden díjat besöpört, és a világ legjobb játékának van kikiáltva.Basszameg csak hétfőn kapom meg a css-t.