:)
  • Shotogan
    Nem tudom mennyire vagy tisztában az országúti kerékpársporttal,ezért nem lesz könnyű.Alapvetően 2 fajta szakaszt különböztetünk meg.a hegyi szakaszt és a sík terepű szakaszt.A hegyi szakaszon azoknak van esélyük akiknek magas a mountain,hill,downhill,stb. értékük.pl.Armstrong,Ullrich,Basso
    A sík terepű szakaszon már más a helyzet.Itt inkább a sprinterek esélyesek a győzelemre,pl.McEwen,Boonen. Itt a mezőnyhajrá valószínűbb,nincs akkora esély rá hogy hazaérjenek a szökevények.
    Jobb lenne ha esetleg egy képet be tudnál rakni a gombról amire gondolsz,de megpróbálom így is bár nem vagyok benne biztos hogy jót mondok.
    az 1 pontos ikon azt jelenti,hogy a versenyző nem a mezőnnyel,vagy más bringásokkal együtt megy,hanem egyedül,a saját tempójában halad.
    a 3 pontos előre ikon azt jelenti,hogy több kerekes beáll előre,folyamatosan váltják egymást,és így tempót diktálnak a mezőnynek.
    a 3 pontos előre ikon végtelenül tkp. ugyanaz mint az előző,azzal a különbséggel,hogy nem váltják egymást a kerekesek.
    a csúszkát akkor kell állítanod,ha esetleg szökést indítasz és szeretnéd növelni az előnyödet a mezőnnyel szemben.vigyázz,mert ilyenkor gyorsabban fárad a versenyződ!versenyt sík szakaszon leginkább sprinttel,hegyi szakaszon pedig egy szökés után hegyi menővel tudsz nyerni.
    a különbség agresszív és normális ssprint között én úgy tudom csak annyi,hogy agresszívnál gyorsabban fárad el a kerekesed.