:)
-
Nóta #309 Szia Vata! Sziasztok többiek!
Van egy kis infóm a büdzséről. Majdnem tuti, hogy nem számít a pontverseny. Mármint a WCU pontok. Az én csapatom lett az első az összes közül, annak ellenére, hogy másodosztályú, és mégis kevesebb pénzt kaptam, mint az előző évi, induló tőkém volt. Valszínűleg csak a célok számítanak, mert Stefan Schumacherrel első lettem az egyéni pontversenyben is, feljutottam a D1-be, és összesen 3 500 000-val szúrták ki a szemem. A célok közül csak a normal közül választottam. Mivel ez a pénz nem lett volna elegendő a következő évemre, így aztán új játékot kezdtem. Kicsit zavar a dolog, viszont rájöttem még valamire: Sok training camp-el meg lehet változtatni egy biciklis alap értékeit. Ha sok hill-es táborozásra küldöm, akkor az a tulajdonsága nő, míg a mount-os csökken. Gondolom fordítva is igaz ez. Egyébként pozitív mérleget lehet ezzel zárni, Bodroginál egész sokat nőtt mindkét érték.
Szóval összességében azt mondom, hogy év elején vállaljunk el legalább egy hard célgyűjteményt, így talan nőhet a kapott pénzünk, és tudunk fejlődni. Az extrém célokat viszont elég nehéz lenne elérni. Most a Ceramica Panaria csapatát menedzselem, és elég jól állunk. Mivel ez első osztályú csapat, így könnyebb dolgom van a versenyekre való kijutással, és remélem sikerül teljesítenem a célokat. Kicsit gáz a mez színe, de a csapat fiatal, és tehetséges. Persze Bodrogit most is azonnal megvettem, És egy-két versenyt szándékozok vele megnyerni. Olyanokat, ahol a szinte egyenes szakaszok mellett szerepel egy időfutam is. Szóval ennyi, TSÁ!