Photoshoppal HTML-es oldalak
  • ALCATELGOD
    Nah, gondolom, sokan láttatok már photoshoppal készült oldalakat (elég csak a php.nuke rendszerekre godolni)
    Én is ezt teszem, de sajnos akadtak gondjaim:

Mégpedig az iframe-vel, és Imagemap.

Iframe: Nincs is vele gond, de jobban szerettem a sima Frame-t, de mivel én Frame-t nem tudtam képbe ágyazni
    ezért hát maradt a iFrame. A kérdésem azt meg lehet azt oldani, hogy egy képbe Frame ablakot rakjak be,

Thetát: Míg iframe-vel kell egy download_menu.htm meg kell egy download_list.htm
    de Frame-vel nem kell csak egy index.html (ez helyettesiti az összes *_menu.htm-t) és a behívandó oldalakat

Imagemap: Itt meg az a probléma, hogy a Namo Web-editorral (Notepaddal még nem probálltam)
    kiválasztom a képet (menubar.jpg ezen van 7 db gomb, amit már a Photoshop már feldarabolt)
    Rámegyek, hogy Create Link, betallózom a Html-t és a kép körül egy kék színű vonal lessz,
    ezáltal elcsúszík az egész

Szeretnék még megtudni többet az Üzenőrendszerről, Statisztikai adatokról, Scrollbar színezése stb..

Persze ti is feltehettek kérdéseket (nem vagyok már kezdő) de néha megakasztanak a dolgok....