My bosses daughter
  • Taranov
    #20
    "Abban egyetértek, hogy sajnos nem tudták kihagyni a fingós-böfögős vicceket a Shrekből, ami miatt én is fontorogtam, de lehet, hogy Amerikában ez már "elvárás"."

    Igen, sajnos úgy tűnik, hogy ez kezd elvárás lenni. Én azokat a filmeket nevezem jó filmeknek, amelyekben ilyen nincs, de a nálam épphogy nézhető kategóriába sorolt Első 50 randi c. film ben is volt egy hasonló "poén", tehát tényleg nem tudják kihagyni ezt Amerikában, pl. a franciákkal ellentétben, akik szerintem talán a legjobb filmeket csinálják.

    "A Gyűrűk Ura pedig nem világszenzációnak készült, hanem egy rajongó által készített film. Nem ők tehetnek róla, hogy a média ennyire felkapta."

    Igazad van, bizonyára nem annak készült, csak az lett. Nagyon megoszlanak róla a vélemények, biztos sok embernek tetszik, hisz sokan nézték meg, sokan dícsérték, de az én szememben (!!!az én véleményem szerint!) unalmas volt és nem volt benne elég izgalom.
    Izgalmas filmből nekem az Az olasz meló, A szajré, az Időzavarban, a Bourne-rejtély tetszett az újak közül. Az első kettő Edward Norton-film, a másodikban pedig De Niro is játszott, na ezeket a filmeke szeretem ÉN.