Kell ez nekünk?
  • polarka
    #236
    Aki nem tudja a megoldást, az keresse, kérdezze.

    Az oktatási, adminisztrációs, politikai... rendszer átszervezésére már van ezeregy 5let, elv. Mind ilyen posztokról lehet olvasni mindenfelé. Egyszer eljön azoknak is az ideje. Ha sok embert (hozzáértőket is) meg tudsz győzni valaminek a fontosságáról, akkor abban lehet vmi.
    Örömmel látom, h az oktatás terén általam már évek óta linkelgetett infókat most már mások is linkelik és amiket mondogattam és mondogatok másoknak egyre többször hallom vissza máshonnan. Egyszer lehet lesz abból is vmi. Vote me for president! SRSLY

    "Hisz pont te szeretnéd, ha a tömeg tiltakozna, ha valami zavarja."
    A tömeg tiltakozása egy eszköz, egy módszer számukra, h elérjék, amit akarnak. Hogy amit akarnak az jó-e, helyes-e az már más kérdés. Ugye ez lehet a baj a többség diktatúrájával kisebbség fölött.

    "Hát akkor tessék, a tudók szépen álljanak be a sorba, és hozzák a jobbnál jobb válaszaikat a felmerült kérdésekre."
    Jah, jó volna, ha ez így működne és igyekeznek is tenni azért, h ez így legyen. De mit csináljanak, ha ez nincsen megszervezve (még) és a publikumot kizárólag a szórakozás izgatja a munka befejeztével.

    "De arról nem akarok hallani, hogy milyen pszichés vagy mentális defekt miatt született meg egyáltalán bennünk a kérdés... aki kérdez, azt nem zárják egyből elmegyógyintézetbe az ún. "tudók"."
    Bizonyára kis korodban te sosem ismertél és voltál olyan csoport része, akiknek, ha megeredt a képzeletük, akkor mindenféle marhaságot mondtak/képzeltek el és jót nevettek rajta. Nah mármost, ha ezt más emberre vetítik ki, akkor az ugyanúgy szórakoztató lehet. Kivétel az "áldozatnak", ha ő komolyan veszi és nem "szarja le". Ezeregy ilyenre van példa még TV sorozatokban is. UGye ott van zsíragy Cartman esete csóró Kennyvel és zsidó, vörhenyes Kyle-lal, mégis spanok és együtt lógnak. Hogy vmit mikor kell komolyan venni és mikor csak jót szórakozni rajta azt tudja, akinek van "gyakorlata" ilyen téren. Még egy példa: régi jó barátot nagyon sértően szólítod meg, mosolyogva. Nah szerinted nagy sértődés lesz belőle vagy csak jót röhögnek és a másik visszaszól vmit?
    De ugye erre azt szokták mondani, h már régen rossz, ha magyarázni kell (ugyanis ez arra utal, h nem volt túl sok(féle) barátod).
    Remélem ennyi utalás elég, nehogy már te is olyan túlérzékeny legyél, mint Amanda Todd volt. Tudod egy mosoly és a leszarom felfogás sokat könnyít mindenkinek az életén. Még ha mesterkélt is.

    Egyébként érdekelne, h erre a viselkedésre mit mondanak a pszichológusok...