Kell ez nekünk?
  • remark #234
    Értem, ezzel az állásponttal már többször találkoztam. Aki nem tudja a megoldást a problémára, az jobb ha kussol és befogja a száját, mert destruktív barlanglakókra nincs szükség.

    Az esetleg felötlött-e benned, hogy azok, akik megoldást is tudnak szállítani, pont ilyenkor kellene aktivizálniuk magukat? Jöhetnének a jobbnál jobb kutatási javaslatokkal és eredményekkel, ahelyett hogy lebarlanglakózzák a másikat, nem?

    Hisz pont te szeretnéd, ha a tömeg tiltakozna, ha valami zavarja. Hát tiltakozik!! Te akartad, te szerinted kerek így a világ, hát akkor most ne döngöld földbe azokat akik válaszokat követelnek azoktól, akik magukat önkényesen tudóknak minősítették. Hát akkor tessék, a tudók szépen álljanak be a sorba, és hozzák a jobbnál jobb válaszaikat a felmerült kérdésekre. De arról nem akarok hallani, hogy milyen pszichés vagy mentális defekt miatt született meg egyáltalán bennünk a kérdés. Mert a kérdés jogos, a GMO-k kapcsán idáig nagy nehezen sikerült azért eljutnunk. Van még néhány kérdés, ahol el kellene jutnunk legalább odáig, hogy aki kérdez, azt nem zárják egyből elmegyógyintézetbe az ún. "tudók".

    Köszönöm.