:: TransFormers :: just 4 FANS
-
Miért lett nagy az F? Na, mindegy, csak egy kicsit zavaró.
Tehát TF. Gondolom látszik, hogy nem véletlenül lett ez a nick-em és hát a kép is árulkodik valami TF vonalhoz kötödő rokonszenvről! :) Komolyan mondom, nem sok olyan kaliberű alkotás született a 80-as években, mint a TF. A képregények mind megvoltak, csak valahol ki lettek dobva (már bánom...). Igaz, visszaszereztem egy sráctól az összeset, persze már csak digitális formában. A film Nekem is megvan, már rengetegszer megnéztem, azt is nagyon eltalálták, csak aztán a Marvel bekrakkolt és a TF inváziónak is akkor lett vége! Pedig voltak itthon robotjaim, haveromnak megvolt a nagy Optimus Prime, egy másiknak valami qrva nagy repülőgép, ami űrbázissá alakult, Nekem meg volt Üstökösöm, meg vagy hat-hét darab, persze azok már messze járnak, meg hát a korom miatt már igencsak hülyén nézne ki, ha meglennének, pedig relikviák lehetnének! :)
Szóval a legjobb sorozat volt, amit z MTV (Music Television) valaha leadott! És bárhogy is van, de a Transformers Rulez! :-) Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy újra elővették az emberek! Vagy jó 8-10 évig semmi, és most az akkor még gyerekek felnővén is megmozgatnak minden követ egy filmért, egy képregényért, és ez mutatja, hogy a TF-nek igenis van jövője, mert volt annyira jó, hogy ezt megérdemelje!
Üdv!
"Autobots! Transform and Roll Up!"