• Sheva
    Szombaton és vasárnap a 33. fordulót rendezik a Serie A-ban, azaz folytatódik a Juventus és a Milan végtelenített párharca a bajnoki címért. A piros-feketék szombaton este a Parmát fogadják, míg a hozzájuk hasonlóan 70 ponttal álló zebramezesek vasárnap este a Lazio vendégei lesznek, azaz a Milan elvben lépéselőnybe is kerülhet.

"Sem nekem, sem a játékosoknak nem könnyű ezekben a napokban, a Juventusszal zajló csatánk rengeteg idegi energiát felemészt - jelentette ki Ancelotti, aki kétszázadik tétmeccsén van éppen túl a piros-feketék kispadján. - Nehéz időszak kellős közepén járunk, de ezeket a napokat semmi mással sem cserélném fel: most dől el, hogy ebben az idényben hogyan dolgoztunk, és én biztos vagyok benne, hogy eredményesen zárjuk majd le ezt a periódust. Ugyanakkor nyugodtan alszom, és különben is, ha kevésbé stresszes életre vágytam volna, akkor kiestünk volna a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében, ahogy más csapatok tették. Ami a Parmát illeti, a Morfeo, Gilardino kettős életveszélyes, ugyanakkor ez a gárda támadóbb felfogású, mint szerdai ellenfelünk, a Chievo volt, azaz reményeim szerint több lehetőségünk lesz nekünk is a gólszerzésre."

A Milannál egyébként Pirlo továbbra is sérült, míg F. Inzaghi, Dhorasoo, Ambrosini és Rui Costa jobban van, elvben mindannyian bevethetők lesznek a hét végén.