• LasCar16
    Andrij Shevchenko úgy véli, hogy a brazil csillag lesz az örököse a Milanban. Az ukrán csatár a La Gazetta dello Sportnak nyilatkozott.

"Ő egy rendkívüli játékos" - mondta.

A pirosfeketéknek nem sikerült a Chelsea-be távozó csatár helyettesét megtalálni, és jelenleg gólképtelenség miatt szenvednek. Három gólnélküli döntetlen után azoban Sheva biztos abban, hogy változni fognak a dolgok.

"Egy ember van, aki az örökösömnek tekinthető, és ő Kaká. Kivételes képességű játékos, akiben még mindig hatalmas tartalék rejlik. Még nem láttátok, mire is képes valójában. Biztos vagyok abban, hogy meghatározó oldalakat fog írni a Milan történelemkönyvébe.

Hallottam, hogy volt egy kis nézeteltérése Ancelottival, de mindig vannak ilyen viták a futballcsapatoknál. Nem hiszem, hogy ez problémát jelent, ameddig a kölcsönös tisztelet megvan.

A Milan formája? Mindannyian keresztülmegyünk nehéz időszakokon, mint ahogy mostanában én sem szerzek gólt, de ezek elő szoktak fordulni. A dolgod annyi, hogy türelmes légy, és kivárd a javulást.

Oliveira? Nem kell éreznie, hogy állandóan velem hasonlítják össze. Amikor én elkezdtem, mindenki Marco van Basten teljesítményét emlegette nekem."

Drogba árnyékába kerülve hírek jelentek meg, miszerint visszatérne Olaszországba, de ezeket a pletykákat ő rendre visszautasította.

"Boldog vagyok a döntésem után. Ezt az életet választottam magamnak és a családomnak. Az élet a futballon kívül is zajlik. Az igazolásom nem a pénz miatt történt. Ezen kívül egy labdarúgónak könnyebb az élet Londonban.

Sokkal egyszerűbb, és a nyomás sem akkora, mint Olaszországban. A foci egy show, amelynek vége van, amint véget ér a meccs.

Ez az igazság az igazolásommal kapcsolatban. Ha valaki nem hiszi ezt el nekem, az talán azért lehet, mert ő maga sem szokott igazat mondani." - fejezte be Sheva.

Forrás: channel4.com