• szucsy89
    #36150
    Mario Balotelli meccs utáni kiborulása
    BALOTELLI (Milan támadója) : ,,Ez egy normális meccs volt. Nem értettem először a cserémet, de mivel a studióban azt mondták, hogy nem vagyok top játékos, akkor lehet hogy ezért. Mindenki ingerlékeny, ha veszít. Senki sem szereti, ha a végén vereséget szenved."

    ,,..Ha a labda nem érkezik a tizenhatoson belülre, akkor vissza kell lépni érte. A Roma nagyon erős és remek focit játszanak."

    - Marocchi kérdésére, hogy vajon azért nem tud előrébb jutni és top játékossá válni, mert nem mozog eleget labda nélkül, a válasz viszont rendkyvül kemény volt.

    BALOTELLI : ,,Nem ért a focihoz cseppet sem. Higgye el, tényleg nem."

    ,,Soha nem mondtam magamról, hogy világklasszis vagyok. Teljesen normális játékos, akinek időbe telik világszínvonalúvá válni, de az oka amiért nem vagyok top játékos nem egyezik meg azzal amit maga gondol."

    ,,Mindig rólam dumálnak. Amikor a Milan nyer, Mario fantasztikus, amikor a Milan kikap, az egész Mario hibája. Azt várja tőlem, hogy szerezzek egy meccsen öt gólt. Nincs szükségem a maga kritikájára, hogy saját magamnak fogalmazzak meg kritikát."

    ,,Mindig beszélnek, beszélnek, azt mondják értékes vagyok az olasz focinak, de nincs értelme mondani ezeket a dolgokat. Nincs értelme."