• szucsy89
  #36075
  Seedorf 10 parancsolata:

  1. Megváltoztatta a San Siro zenéjét a bemelegítés alatt. A régi “Sweet Child O’ Mine”(Guns N’ Roses)-t felváltotta a ”Can’t Hold Us” (Macklemore & Ryan Lewis). Továbbá Clarence azt kérte a játékosoktól, hogy a meccs előtt motivációs videókat nézzenek, ezzel növelve a harci szellemet és a pozitív energiákat.

  2. Kapitányi karszalag: Nagy felelősséggel jár, Seedorf ezt motiváló erőként próbálja használni, mint pl. Mexes esetében tette.

  3. A játékosok mentális kezelése: Seedorf visszahívta a csapathoz Bruno De Michelist, Capello és Ancelotti korábbi sportpszichológusát.

  4. Csapategység: Clarence a mérkőzések után egész csapatos összeölelkezést írt elő, még akkor is, ha vereséget szenvedtünk.

  5. Média: Az idegenbeli mérkőzéseinknél a holland bónusz találkozásokon fog szerepelni a helyi médiával és újságírókkal, a hivatalos sajtótájékoztatókat pedig a meccs előtt egy nappal vezényli.

  6. Napi kétszeri edzés eltörlése: Nincs többé délelőtti edzés, a játékosoknak plusz pihenő időt adott a délutáni, 15.00-kor kezdődő tréningekre.

  7. Edzésmódszerek: Érkezése óta egy napot csak atlétikai edzésekre szentel a csapattal. Az atlétikát követő napon könnyített programon vannak a srácok.

  8. Az Atletico Madrid és a BL előtti változtatások: Allegri a meccs előtti utolsó tréninget még Milanellóban vezényelte le, addig Seedorf a korai indulást és az idegen pályán való edzést preferálja.

  9. Taktikai eligazítás a találkozókra: A játék minden egyes részletét kielemzi, a védelmet, a középpályát, a támadókat, mindent.

  10. Open Milanello: A taktikai edzések kivételével minden edzés megtekinthető a média számára Milanellóban. (acmilan-fans.com