• Sheva
    A 2-1-es Milan győzelemmel végződött találkozó után az érintettek a következőket mondták a mérkőzésról.

Ancelotti:
    „A Palermo gólja után nem volt időm aggódni, mert Gattuso szinte azonnal egyenlített. Egyébként ez a nap, Pippo napja volt. Hosszú idő után újra a kezdőcsapatban kapott helyet és rögtön gólt szerzett. Én és a csapattársai is boldogok vagyunk emiatt, de gondolom, a szurkolók is örülnek ennek. Ma lassúak voltunk, de biztosan irányítottuk a játékot. A második félidőben kicsit kockáztatnunk kellett. Mindenki meg akarta fordítani az eredményt és megszerezni a győzelmet. Miért Gilardinot cseréltem le Inzaghi helyett? Mert Pippo ha fáradt, akkor is ösztönösen érzi a kaput. Gilardino egy órán keresztül jól teljesített, és Vieri is hozzátette a magáét. Türelemmel egyre jobbak lesznek.”

Jankulovski:
    „Nagyon örülök a győzelemnek, és a három pontnak. Ráadásul egy hosszú és nehéz három hónap után újra kezdőként léptem pályára. Remélem, hogy továbbra is így folytatom, és jó fizikai állapotban maradok. Azért még meglátszott a kihagyás. Fel kell vennem a ritmust, és újra formába kell lendülnöm. Egyébként ma elégedett voltam a teljesítményemmel. Pippo gólja? Előtte már többször próbáltam beadni a labdát, és egyszer sikerült Inzaghi elő tálalni, aki gólt szerzett belőle. Ezzel nagyon boldoggá tett, mert fontos volt, hogy győzzünk.”

Gattuso:
    „Örülök a gólomnak, és annak, hogy oda tudtam rohanni a szurkolókhoz, és velük ünnepelhettem. Erre a percre vártam már hét éve. A San Siroban szerzett találom szép ajándék. Ez volt az első igazi gólom. A szurkolók kimutatták a szeretetüket. Mindig jólesik, amikor a nevemet éneklik. Pippo? Egy nagyon nehéz időszakon ment keresztül, és félő volt, hogy nem tud újra pályára lépni. Nagyon megérdemelte. Ma egy erős csapattal néztünk szembe. Nem volt könnyű mérkőzés a számunkra, de sikerült győzelmet aratnunk. A második félidőben volt olyan pillanat, amikor elvesztettem minden reményem. Küzdöttünk, de nem sikerült helyzeteket kialakítanunk. Ezért nagyon örülök a győzelemnek.”