A szerda esti Bajnokok Ligája mérkőzés után az érintettek nyilatkozták.
Ancelotti:
„Ez egy kimerítő döntetlen volt. Végig kitartóan és keményen küzdött mindenki. Bizonyos döntetlenek győzelemmel érnek fel. Ez is egy ilyen. Jól irányítottuk a mérkőzést egészen addig a távoli lövésig, ami felhozta őket. Mindenesetre sok pozitív dolgot tudok elmondani a meccsel kapcsolatban. Még mindig a csoport élén vagyunk. A csoport kiegyensúlyozott és ezért tisztelni kell a többieket, amit a Fenerbahce eredménye is bizonyít. Úgy értem, hogy az ellenük elért győzelem még többet ér. Ez a mérkőzés ezt mutatta meg nekem. A csapat jó és nagyon magabiztos. Bizakodó vagyok.”
Galliani:
„Ez a meccs igazán tetszett. Nehéz mérkőzés volt egy olyan ellenféllel szemben, akik nagy nyomás alatt tartottak. Ez egy fontos pont egy erős csapat ellen. A középpálya remek volt. Gattuso ragyogóan játszott, Seedorf is jó volt, és kitűnő labdákat adott Sevcsenkonak. Ezek mind lényeges dolgok.”
Maldini:
„Szeretek támadni, ami ritkán fordul elő, de ha lehetőség adódik rá, mindig megteszem. A Bajnokok Ligája a legjobbat hozza ki belőlem, és nagyon szeretek Európa legrangosabb küzdelemsorozatában részt venni. Jól és okosan játszottunk. Talán 2-1-es vezetésnél jobban kontrázhattunk volna. Egyébként, sok pozitív dolgot el lehet mondani, és nem csak az elért eredménnyel, hanem a hozzáállással kapcsolatban is. Poulsen? Megismételte a teljesítményét. Ő egy erőszakos ütköző játékos. Nem tartom szép dolognak, de megértem Totti gesztusát az Európa-bajnokságon.”
Gilardino:
„Ez egy kemény döntetlen volt, de megmutattuk, hogy egységesek vagyunk. A csapat megbízható volt, és egészen a végéig küzdöttünk, ami fontos. Tudtuk, hogy jó eredménnyel térhetünk haza, ha három csatárral gyakorolunk nyomást rájuk. Sevcsenkoval egyre inkább megértjük egymást. Poulsen? Gattuso sokszor volt határozott, de nem volt sportszerűtlen. A bajnokságban vasárnap a Reggina ellen szeretnénk folytatni a győzelmi szériát.”