• Sheva
    Közvetlenül a Treviso ellen 2-0-ra megnyert mérkőzés után, az edző és a játékosok a következőket mondták.

Ancelotti:
    „Nyertünk és ez a fontos. Úgy gondolom, hogy az utolsó meccs óta fejlődtünk. Talán nem játszottunk jól, de a pálya állapota nem volt a legjobb, és nagyon meleg volt. Sheva gólja után feljavult a játékunk. Most már az előttünk álló feladatokra kell koncentrálnunk. El kell felejteni a Sampdoria elleni vereséget. Még sok meccset játszunk, kezdve a szerdaival. Tovább fogunk fejlődni. Ebben biztos vagyok.”

Seedorf:
    „Úgy gondolom, hogy ez egy küzdelmes meccs volt. A Treviso agresszív és jól szervezett csapat. Mi türelmesek voltunk, a saját játékunkat, a saját iramunkban játszottuk. Sokat és jól járattuk a labdát. Sheva gólja után több lehetőségünk volt gyors támadásokat vezetni. Ezt használtuk ki Gilardino góljánál. Nekik is volt lehetőségük a gólszerzésre, de Stam menteni tudott. Megnyertük a mérkőzést, és szerintem elkezdtünk egy győzelmi szériát. Megmutattuk, hogy feszültség nélkül, a saját iramunkban is tudunk jól játszani.

Stam:
    „Görcsöt éreztem a lábamban. Pár percet még játszottam, és akkor döntöttem úgy, hogy cserét kérek. Nem vagyok meggyőződve arról, hogy ez azért következett be, mert beütöttem a lábam a kapufába. Nemsokára megvizsgáljuk. Ma egy jó csapattal néztünk szembe, és mi is jól játszottunk. Góltól mentettem meg a csapatot, de azért fizetnek.”

Gilardino:
    „Nagyon örülök annak, hogy nyertünk, hogy sikerült kiharcolnom egy büntetőt, és hogy gólt szereztem. Ezen az úton kell tovább haladnunk, és a saját játékunkat játszani. Pontosan ezt tettük itt is. Sheva és Kakà? Ők nagyszerű csapattársak, és jól tudunk együtt játszani. Győzni megyünk Gelsenkirchenbe. E felől semmi kétségem.”