• Sheva
    Pippo Inzaghi exkluzív interjút adott a Milan Channelnek:

"Tíz napja végzek labdás edzéseket, fájdalmak nélkül. Mindig is úgy gondoltam, hogy teljesen fel kell épülnöm, mielőtt visszatérek. Amikor a felhők összegyűltek a fejem felett, nagyon nehéz napokat éltem át. Két hónapig voltam távol Milanellotól, de most már túlléptem ezen. Tegnap visszatértem a központba és együtt edzettem a csapat nagyrészével. Ez a legfontosabb most. Ancelotti és a fiúk tapssal köszöntöttek, ami csodás érzés volt."

Így folytatta:
    "Most kell igazán óvatosnak lennem, sok munkát kell elvégeznem, mielőtt újra játszhatok. Beülni az autóba és elutazni Milanelloba különös érzelemmel töltött el, mint az első nap az iskolában. Egy nagyszerű csapat tagja vagyok, amely minden fronton nyerni akar. Korai még erről beszélni, de fejben erősnek érzem magam. Hallottam Kim Clijsters nyilatkozatát amikor Belgiumban voltam, ahol elmondta, hogy 4 év kihagyás után erőt érzett magában visszatérésekor. Remélem ez velem is így lesz."

"Nyilván nyugodtabban fogok hozzáállni a focihoz. A hosszú kihagyás során rájöttem, hogy mennyire szerencsés az aki focista lehet. Kiváltságos és szerencsés helyzetben vagyunk mi profi játékosok. Sokszor voltam ideges régebben egy-egy szituációban, de most hogy más szemmel nézem a dolgokat, azt hiszem nem leszek többé mérges a pályán."