• Sheva
    ANCELOTTI: „Végig kemény munka”
    Carlo Ancelotti a Siena elleni győzelem után értékelte a csapat teljesítményét: „Jó volt a csapat hozzáállása. Az utolsó másodpercig megpróbáltunk letámadni, és ennek a munkának meg is lett a jutalma. Tudor gólja után volt bennem némi félelem, hogy elveszítjük azt, amit addig elértünk. Ilyen szituációkban muszáj koncentrálnunk és magabiztosabbnak lennünk. Gilardino? Rui Costa-val és Kakà-val is jó teljesítményt nyújtott. Több lehetősége is volt, de nem tudott a kapuba találni. Tegnap nem volt türelmes. Nyugodtnak kell maradnia, és türelmesen kell várnia, amíg gólt szerez.”

SEEDORF: „Fél óra jó játék”
    Clarence Seedorf a Milan-Siena meccs után így értékelte a történteket: „A Milan egy pompás meccset nyert meg, ahol az eredmény volt a lényeg. Az első harminc percben nagyon magas színvonalon játszottunk. Sajnos még abban a játékrészben gólt kaptunk. Ebből a szempontból még javulnunk kell. Egyébként ez egy nagyszerű mérkőzés volt.”

SHEVCHENKO: Fantasztikus meccs, a gólom szép volt”
    Andriy Shevchenko a Milan Channelnek adott interjút: „A hazai közönség egy fantasztikus mérkőzést láthatott. Jól játszottunk, ami pszichikailag nem volt könnyű, az Ascoli elleni fiaskó után. Ezen már túlvagyunk, és a keddi, Fenerbahce elleni mérkőzésre gondolunk. A gólom? Nagyon boldog vagyok. Ezt a tizenhatoson kívülről szereztem, és nagyon szép volt.”

RUI COSTA: „Sok helyzetet teremtettünk”
    Rui Costa így kommentálta a szombati győzelmet: „Mindenki jól játszott és a hozzáállással sem volt gond. Meg akartuk szerezni a vezetést, és visszatérni a győzelem útjára. A saját teljesítményemmel elégedett vagyok, ahogy a csapatéval is. Kár volt a félidő végén kapott gólért. Jobban kell figyelnünk az ilyen szituációknál. Túl korán hittük azt, hogy vége van, de a sok kialakított lehetőség erőt adhat a továbbiakban.”