-
Az Arsenal togói támadója beismerte, hogy tényleg szoktak telefonon beszélni Gallianival, ám Adebayor ügynöke gyorsan reagált a történtekre, és elmondta, hogy még nem érkezett ajnálat a Rossoneritől.
Adebayor Milánóba igazolása évek óta beszédtéma a Milan háza táján, hiszen tavaly majdnem sikerült leigazolni a togóit. A jelekből ítélve nem kizárt, hogy idén is megpróbálkoznak valami hasonlóval a Rossoneri vezetői, hiszen Adebayor szinte bókol a piros-feketéknek.
Az "ágyúsok" csatára nemrég a híres pop-énekeshez, Beyonce-hoz hasonlította a Milant, és ezúttal is fecsegett egy kicsit az olasz óriásklubról a Tuttosport újságíróinak.
"Igaz, hogy beszélni szoktunk Gallianival, hiszen a marokkói felesége révén jól tud franciául. Galliani ugyan nem olyan izgató, mint Beyonce, de a Milan kimondottan igen."
"Hét alkalommal is nyertek Bajnokok Ligáját, míg sajnos az Arsenal egyszer sem. Tavaly nagyon közel álltam a Rossonerihez, de 2012-ig meghosszabbítottam a szerződésem."
"Most azon vagyok, hogy jól érjen véget a szezon, utána meglátjuk. Az ügynököm, Stephane Courbis Londonban tárgyal Vincenzo Morabitóval, egy olasz küldöttel. Ezek az ügynökök éjt nappallá téve dolgoznak..." -árulta el Adebayor.
De, hogy ne csak a Milanról áradozzon Adebayor, beszélt a ma esti BL-elődöntőről, ahol hazai pályán kell ledolgozniuk az egygólos hátrányukat a Manchester United ellen.
"Meg tudjuk csinálni, nagyon felvagyunk tüzelve. Én optimistán állok elé. Az igazi Arsenalt fogják ma látni az Emirates-ben. Játszani akarok a döntőben, hiszen klubszinten ez a legfontosabb mérkőzés a világon."
A togói imént említett ügynöke reagált ügyfele nyilatkozatára, és elmondta, még nem érkezett ajánlat Adebayorért egyik klubtól sem.
"Ügyfelem az Arsenalt részesíti előnyben, és egy hónap múlva Arsene Wengerrel is beszélnünk kell. Nem kaptunk ajánlatot a Milantól, sőt, egy olasz csapattól sem." -mondta Courbis a Tuttomercatoweb-nek.
"Senki nem keresett fel minket eddig, de még sok minden történhet. Mindenesetre nagy játékosmozgásra számítok a nyáron. Például Zlatan Ibrahimovic és Didier Drogba jövője is bizonytalan, ahogy az ügyfelemé is, bár ezek csak pletykák. Korai még erről beszélni."
Forrás: goal.com