• renike0421
    Gattusóra még várnunk kell

Egyre biztosabbnak tűnik, hogy nem tudja benevezni Marcello Lippi, az olasz válogatott szövetségi kapitánya a június 14.-én kezdődő Konföderációs Kupára Rino Gattusót.

A Milan csupaszív középpályása december óta sérült. A játékos gyógyulásáról az utóbbi időben több kedvező hír is napvilágot látott, de úgy tűnik orvosai tanácsára Gattuso nem sietteti a visszatérést.

Rino a múlt héten kezdett el újra edzeni, súlyos térdszalagszakadása óta először. "Hat hónapig gyógyultam, és most végre elkezdhettem az edzéseket." -nyilatkozta a középpályás az olasz tuttomercetoweb-nek.

"Kezdek visszatérni a régi formámba, de még időre van szükségem. Sajnos még érzem, hogy a térdem nem áll készen a megpróbáltatásokra."

Az elmúlt héten arról cikkeztek, hogy Gatta már a május 10.-i Juventus elleni rangadón már újra a pályán lehet, úgy tűnik visszatérésére még várni kell. Az olasz szakírók szerint sem a Milan, sem az olasz válogatott vezetői nem kockáztatnak: Gattuso akkor tér vissza, ha tökéletesen meggyógyult.

(goal.com, tuttomercetoweb