• LasCar16
    Gianluca közel 2600 percet játszott le a Milan színeiben ebben a szezonban, innen is látszódik, hogy nagyon fontos tagja lett a kezdőnek.A Milan Channelnek adott egy sajtótájékoztatót, amiben mesélt arról, hogy ő, hogy éli át a szezont.

"Valóban, nagyon sok bajnoki meccsen, UEFA kupa meccsen és még barátságos meccsen is játszottam, így egy kicsit el vagyok fáradva.De legalább tudom, hogy az edző is bízik bennem, és ráadásul a csapattársakkal is jóban vagyok.Van pár játékos, akivel korábban játszottam egy csapatban, van akit a válogatottból ismerek, így nem volt nehéz a beilleszkedés.Ráadásul Milánótól tényleg nincs messze Como, így bármikor haza ugorhatok.Itt jól érzem magam, megszerettem a csapatot, és mindenképp pozitiv élményeim vannak a csapattal, mégha bajnokok nemis leszünk."

A bajnokságról: "Jól felkészülünk a Sienara, hisz egy teljes hetünk van.Három nagyon fontos bajnokink van, amiből a Siena is fontos ellenfél.Ebben a szezonban nagyobb gondot jelent nekünk idegenben bajnokit nyerni.Hazai pályán a San Siroban a szurkolók támogatásával sokkal egyszerűbb dolgunk van.Az olaszok rémes európai szereplése?Nem könnyű egyébként talpon maradni.Még bízhatunk az Udineseben, de mi ilyenekkel nagy nagyon foglalkozunk.Benne leszünk az első háromban, így jövőre BL-csoportkörben indulunk."

forrás: acmilan.com