• LasCar16
    David Beckham, Kaká és Christian Abbiati is kifejtette véleményét a ma délutáni győztes meccsről.

DAVID BECKHAM:

"Ez egy fantasztikus délután volt.Örülök a gólomnak, de sokkal fontosabb tényező az, hogy a csapat begyűjtötte a 3 pontot.Nagyon közel kerültünk ezzel az Interhez, de ezzel még nincs lefutva semmi.Öszpontosítanunk kell, és akár bajnokok is lehetünk.A klub, a társak, és a rajongók is nagyon szépen befogadtak engem, és a bíztatásukkal elérik, hogy kihozzam magamból a maximumot."

KAKÁ:

"Fantasztikus érzés volt, hogy ezzel a két góllal győzelemhez segítettem a csapatot.2009 elég jól kezdődött érzésem szerint.3 tétmeccs 2 győzelem és 1 döntetlen.Innen is látszik, hogy nem fölösleges az edzés.Jó látni, hogy van értelme annak amit csinálunk.Patoval egyre jobban kiismerjük egymást a pályán.A második gólom egy remek összjátékkal alakult ki pont vele.Láthattuk David Beckham első Milanos gólját.Nagyszerű volt.Tudjuk, hogy ő egy igazi profi, és azt hiszem senki nem bánná ha maradna még pár évet.Felemelő érzés volt gratulálni neki a gólja után, mert látjuk az edzésen és kijelenthetjük, megérdemli.Nagyon motiváltak vagyunk, hogy így folytassuk a bajnokságot.Ugyan pár óráig is, de legalább csak 3 pontra vagyunk a csúcstól.Nem lenne szabad itt abbahagynunk."

CHRISTIAN ABBIATI:

"Szerencsére kellett védenem, és ezzel én is kivehettem a részem a sikerből.Ez egy nagyon nehéz meccs volt, hisz bennünk volt az a tudat, hogy az első körben legyőztek minket hazai pályán.Ma bebizonyítottuk, hogy nem csak a San Siroban tudunk nyerni.Ma este szemmel kísérjük a rivális Inter meccsét is.Természetesen szorítunk a Sampdorianak.Pár pontra vagyunk az elsőségtől.Ha van hitünk, lesz siker is.Gratulálok Kakának és Beckhamnek a góljaiért.Ők két nagy egyéniség, akikre nagy szükségünk lesz a jövőben."

forrás: acmilan.com