Andriy Shevchenko interjút adott a Milan Channelen.
Először a Sampdoria meccsről beszélt:
"A mérkőzés előtt beszéltem Ancelottival és kértem, hogy játszhassak, mert kihagytam a felkészülésből 15 napot. Fontosnak éreztem, hogy minnél többet mozogjak a rajt előtt. A csapat gólokat rúgott és győzött"
Aztán rátért a Berlusconinál töltött hétvégére:
"Meghívásnak tettem eleget. Üdvözölni akartam Berlusconit és az utolsó pillanatban tudtam meg, hogy az edző is meghívott volt. Jó kis napot töltöttünk együtt. Silvio mindig elérhető mindenki számára, nem csak nekem. Nagyon elfoglalt, de mindig szakít időt egy találkozásra. Sok különféle dologról beszéltem vele"
Az aranylabdás a Milannal folytatta:
"Mindig lehet jobbá tenni. Az edzések után midig marad 10-15 perc arra, hogy feldobjuk a hangulatot, ez nagyon fontos"
Az első bajnokiról:
"Nehéz meccs lesz. Mindenki elvárja tőlünk, hogy jól kezdjünk. Jól fel kell készülnünk, mivel a Serie A nehéz küzdelemsorozat. Bárhol játszol, meg kell küzdened a sikerért. A csapatnak még jobbá kell válnia. Erősek vagyunk, de harcolnunk kell, mert csak így győzhetünk és tehetünk boldoggá mindenkit."
A válogatottról:
"Három pontra van szükségünk Grúzia ellen ahhoz, hogy matematikailag is kijussunk a Világbajnokságra. Egy kissé feszült vagyok a mérkőzés miatt, mert annyira fontos ez nekünk játékosoknak és az ukrán népnek. Mindenképpen a csoport élén kell végeznünk, aztán már minden energiámat a Milanra fordíthatom."