Carlo Ancelotti leszögezte, hogy az ő jövője a piros-fekete klubnál van, annak ellenére, hogy felmerült az esetleges távozása.
Néhányan úgy vélik Itáliában, hogy az idei Ancelotti utolsó szezonja a Milannal, még akkor is ha ő nem akar távozni.
"Az elsődleges célom, hogy kitöltsem a 2007-ig szóló szerződésemet"- mondta a La Gazzetta dello Sport-nak. "Aztán szeretném meghosszabbítani 2009-ig."
Ancelottit sokra értékelik a klubnál sikereinek köszönhetően, melyekben mind játékosként, mint edzőként része volt.
Ennek ellenére, már volt jele viszálynak közte és a klub tulajdonosa Silvio Berlusconi között.
A "főnök" a múltban többször is kritizálta az csapat taktikáját. A két érintett találkozott egymással a hétvégén a miniszterelnök házában, hogy átbeszéljék a dolgokat.
"Berlusconi mindössze annyit mondott nekem, hogy nyernünk kell, amivel én teljes mértékben egyetértettem. Ő egy nagyon vendégszerető ember és én élveztem az ottartózkodásom."
A verseny a Scudettoért ezen a hétvégén kezdődik, Ancelotti pedig készen áll, elismerve azt, hogy az idei bajnokság nagyon nehéz lesz.
"Jó formában vagyunk és elégedett vagyok a játékosaim kondíciójával.
Az Inter, a Milan és a Juventus egyforma erős kerettel kezdik a szezont, még akkor is, ha a legnagyobb erősítést az Inter vitte véghez."