• Nuno88
    A Milan védője elnézést kért a bírótól

Kakha Kaladze keményen kritizálta a Torino elleni bajnoki játékvezetőjét, Stefano Farinát, aki büntetőt ítélt a hazaiak javára.

A Milan 2-1-re vezetett a 79. percig, amikor egy beadás előbb Kakha Kaladze lábára, majd kezére pattant. Stefano Farina játékvezető azonnal büntetőt ítélt, és a grúz védő heves reklamálása sem hatotta meg. Kaladze vétlennek érezte magát az eset kapcsán, hiszen egy megpattanó labda érintette a kezét. A mérkőzés után a sajtó munkatársainak nagyon feldúltan beszélt Farina ténykedéséről, a Milan védője még azt is megkérdőjelezte, hogy a játékvezető tisztában van a szabályokkal.

A tizenegyest a bikák értékesítették, így végül pontot mentettek a bajnoki címre pályázó Milan ellen. A meccs másnapján Kaladze már higgadtabban értékelt:

- Nagyon megbántam már a vasárnap esti reakciómat. Egy mérkőzés utáni felfokozott idegállapotnak volt köszönhető, ez nem is lehet vitás. De tisztázni szeretném, hogy csak a szituációval kapcsolatos döntést kritizáltam, tovább nem mentem – jelentette ki Kaladze.

samsungsport.hu