Svájci védő,olaszul tett nyilatkozata(srác beszél vagy 6 nyelvet:D)
PHILIPPE SENDEROS"Nagyon boldog vagyok hogy egy olyan csapatban játszhatom mint a Milan,ezzel egy álmom vált valóra,minden nagyon gyorsan ment,mindössze egy hét alatt létrejött a megállapodás.Itt minden csodálatos,az emberek nagyon szimpatikusak és ezért azt kell hogy mondjam hogy már most otthon érzem magam Milanelloban."
Philippe az egyéni sikereiről is beszélt,de ezzel az álmának még nincs vége:
"A múltban elértem pár sikert is,mint például a 17 év alattiak EB-jének megnyerése a svájci válogatottal,majd 18 évesen csatlakoztam egy olyan nagy gárdához mint az Arsenal.Londonban rengeteget tanultam,ez volt az élet iskolája nekem és Wengernek nagyon sokat köszönhetek,de ma azt mondhatom elértem egy még magasabb szintet azzal hogy csatlakoztam ehhez a klubhoz.100% akarok nyújtani és minden nap fejlődni.Ez a csapat vissza akar jutni a BL-porondjára és ezért a legjobb teljseítményemmel fogom őket segíteni.Hogy mikor fogok előszőr pályára lépni?Ez csak az erőnlétemtől függ,még mindig át kell mennem pár teszten aztán az első forduló után lesz 2 hetem hogy felvegyem a ritmust,meglátjuk.