• LasCar16
    Az AC Milan edzője, Carlo Ancelotti is belekavarodott a José Mourinho körüli szópárbajba, miután Carletto szerint a portugál mester rendkívül provokatív.

Az olasz sajtó élesen kritizálta az Internazionale új edzőjét, miután nemrég eléggé sértően beszélt a Juve mesteréről, Claudio Ranieriről.

Most Carlo Ancelotti is beleszólt a vitába, szerinte a "Special One", azaz José Mourinho előszeretettel provokálja a vetélytársait. De Carletto mondott néhány pozitív dolgot is a portugálról.

"Mourinho egyedülálló személyiség." -mondta Ancelotti a Corriere dello Sport-nak.

"Ismerem őt, és szerintem remek edző, de szereti ha róla szól minden a médiában, és ezért néha provokatív tud lenni."

"Fontos dolog, hogy nem kell mindent kimondanod, ami a szíveden van, vagy ami bánt téged. Viszont Mourinho esetében ez máshogy van. Kölcsönösen teszünk egymásról megjegyzéseket, de ezeket nem kell túl komolyan értelmezni."

Ancelotti beszélt egy kicsit a Milan katasztrófálisan sikerült előszezonjáról is.

A Rossoneri eddig a védelemben és a támadásban is gyenge teljesítményt mutatott, ráadásul a hétvégén egy újabb vereséget szenvedtek, ezúttal a Manchester City intézte el őket 1-0-ra.

"Nem számítotam rá, hogy ilyen nehezen fog beindulni a gépezetünk." -sóhajtott Ancelotti.

"A védelem és a támadósor sem úgy működik ahogy kéne. De a középpályával meg vagyok elégedve."

"Alessandro Nestának gyorsan fel kéne épülnie, de nem tudjuk pontosan, hogy mikor térhet vissza."

Épp Nesta sérülése miatt órákon belül alárhatja kölcsönszerződését a Milanhoz Branislav Ivanovic, aki a Chelsea-ben nem tudott bekerülni a kezdőbe. Ő talán enyhíthet a védelmet sújtó problémákon.