• Nuno88
    Berlusconi levágatta Ronaldo szakállát
    Külföldi labdarúgás
    A Milan Ronaldo két góljával 3-1-re legyőzte a Cagliarit, és megerősítette helyét a Seria A negyedik helyén. A brazil csatár formája egyre jobb, és tovább javulhat.

Ronaldo az első két gólt szerezte a szombati bajnokin, és a meccs után kifejtette: a Milan játékosai egyre jobban élvezik a játékot, s ez meglátszik az eredményeken is. Ami pedig a saját teljesítményét illeti: az még lehet ennél is jobb.

- Nagyon örülök annak, hogy fejlődött a csapat játéka, és a saját formámra sem panaszkodhatok. Mikor megérkeztem, nem voltam a legjobb formában, de rengeteget javultam az elmúlt hónapok alatt. Ha a nyári felkészülési időszak jól sikerül, a következő szezonban végig hasonló teljesítményt nyújthatok – mondta a brazil csatár.

Ronaldo kitért megváltozott fizimiskájára is, nemrégiben ugyanis megnövesztette a haját és levágta a szakállát. A futballista elárulta: Silvio Berlusconi klubelnök javaslatára változtatott kinézetén:

- Az elnök megkért, hogy növesszem meg a hajam, és inkább a szakállam vágjam le helyette. Tudják, hogy van ez: ha az elnök javasol valamit, akkor azt jobb, ha megfogadod. Én is így tettem – viccelődött a támadó.