Folytatják?
  • Luckybasstard
    #92
    Kispöcsös koromtól kezdve trash-horror rajongó vagyok, ugyanakkor józan eszem többre becsüli a művészfilmek által közvetített értékeket, mégsem tudok azonosulni a néha arcozósan különc art-mozis szcénával...egyáltalán nem.
    Az ember nem merenghet folyton az élet értelméről, egy filmnek szerintem nem mindig ez a fő funkciója, hogy mittomén milyen filozófiai mélységekig vigye le a néző tudatát, hogy jól beforduljon..

    Ahogy azt a Jason Voorhees megannyi élete c. dokumentumfilmben (Jason X DVD/extrák) is közlik az alkotók, ezek a filmek pusztán a szórakozásról szólnak és szerintem kitűnően véghez viszik eme küldetésüket.
    "It's fun, it's just FUN!"

    Úgy kell leülni egy Péntek 13 vagy egy Rémálom-film elé, hogy agyatlan hullaszámlálós mészárlásban lesz részed. Egy olyan élményben, amit ha egy csajjal nézel, nem kell végig kussolni, hogy ne veszítsd el a fonalat, a parás részeknél összebújtok, a megannyi szexuális töltetű jelenet és maga a filmek hangulata pedig garantálja, hogy legkésőbb a film végére nyert ügyed lesz. ;D

    Én az első részek után már tudtam, mire számíthatok, így nem igazán csalódtam egyik folytatásban sem (kiv.: Péntek 13 - 5. rész:Az Új Kezdet, Péntek 13 - 8. rész, Jason X utolsó negyed órája).

    A Freddy vs Jason 2-t kissé félve várom, szerintem az első csöppet erőltetett volt az elején, de ha tényleg Ash lesz benne, talán megmenti a filmet. Remélem jó kis zombikkal teletűzdelt mozi lesz. Ez tűnik a legvalószínűbbnek, láttam valahol egy elég hitelesnek tűnő plakátot a köv. tagline-nal: "At the End of this Nightmare...Evil will be Dead."

    Szerintem aki Bőrpofára gondolt harmadikként, nagyon félreérthetett valamit, bár könnyű eltéveszteni, ha nem ismeri Ash-t, csak annyit vág, hogy "láncfűrészes gyilkos". Én személy szerint az új Péntek 13 filmet már jobban várom (2008 végén talán már kész lesz).

    Mindenesetre a filmig a nagyon kiéhezett fanok csillapíthatják éhségüket egy hat részes crossover-képregény minisorozattal, amely novemberben kerül kiadásra James Kuhoric író kezei alól a DC gondozásában
    Freddy vs. Jason vs. Ash
    címmel.



    A második filmet Sam Raimi rendezi a New Line Cinema forgalmazásában, és Bruce Campbell-lel (Ash) is lefolytak már állítólag a tárgyalások (úgy legyen ;) )