Nem tudok sehova sem bejelentkezni
-
Hello!
Egész úgy kezdődött ,hogy be akarta lépni az e-mailemre. Beirtam a jelszót, felhasználónevet rákattintok ,hogy belépés. Nem akar belépni. Semmit nem ir ki.. Olyan mintha csak frissitettem volna az oldalt. Megnéztem a másik gépen ott sem akarta lehivni a leveleket csakhogy ott outlook exp-ből. Gondoltam ,hogy valami karbantartás.. Másnap is megnéztem akkor sem akart bejelntkezni. Akkor már kezdtem gyanakodni valamire. Aztán rámentem ide az az sg.hu-ra. Be akarok jelentkezni az sem megy.. Mintha frissitettem volna. )most csak azért tudok irni ,mert egy másik gépről irok.. szóval majd válaszolni sem nagyon fogok tudni.. És minenhol ez van az én fórumomon nem tudok moderálni és seha máshova nem tudok belépni..
) Már lefuttattam a gépemen megtalálható összes virus vagy féreg meg hasonlók ellen programot. Adware, Norton AntiVirus, Spybot S&B, Spysweeper.. Ha valaki tudja a megoldást akkor legyen szives irja meg a topicba. Válaszolni nem fogok tudni azonnal mert mint mondtam a saját gépemről nem tudok sehova bejelkezni.