Gyere ide, meg osztom a gondom, de te is elmondod!
  • hen-tes
    Hát igen
    mostanában kicsit hülyén viselkedtem
    de most azért nyitom ezt a topicot, hogy elmondhassam végre valakinek a problémámat
    nem tudom hogy ez most belőletek mit vált ki, de én próbálok teljes mértékben őszinte lenni
    Elmondom az én problémám ami miatt balhéztam mostanában.
    Volt egy lány akit szerettem (talán még mindig, beszélhetünk akár a szerelem fogalmáról is, mert az az érzésem, hogy ezt mostanában nem veszik komolyn.)
    és jártam vele két hetet.. szakított velem, az volt az indoka, hogy keveset beszélek..
    két hétre rá kicsit ittam, erre többet beszéltem mint átlagban.. persze ez mindenkinél így van..
    ez most végülis nem lényeg
    ami az én problémám volt mostanában(mer ugye ez a műsor kb fél éve volt, én azóta is kitartottam melette) az, hogy mondtam neki, hogy ha össze mer jönni bátyámmal (kurvára féltékeny voltam rá, mert .. ja.. gyanús volt)akkor én nem beszélek vele többet..

azt mondta, hogy ő soha nem jönne vele össze, szinte a szavát adta...(én [hiszek a csillagokban] szűz vagyok, és a szűz ugye szereti az őszinte embereket, na most ez nálam is így van..)
    erre péntek este Edda koncerten voltunk.
    én összebalhéztam a legjobb haverommal(más történet, érdekel elmesélem) amitől eleve felbasztam az agyam..
    na erre jön ő.. nem tudom miért, valami kis balhé volt, én meg bemutattam neki..
    erre ő kiakadt , elindult valamerre, bnő utána ment, elindultam én is hogy bocsánatot kérjek, nem találtam őket..
    vissza mentem (már ott voltak) és vittem neki egy "számomra tetszetős" rózsát, odaattam neki, bocsánatot kértem amiért bunkó voltam..

azt mondta felejtsük el
    erre mi volt egész este ?
    végig bátyámat ölelgette!!!!!!!!!
    erre én kiakadtam és itt kezdtem kitölteni ami bennem volt..
    ezért szeretnék bocsánatot kérni
    ST-től
    köszönet Phell-nek
    bocsánat FTranx-tól
    és nagyon sajnálom amit Zakinak mondtam!
    higyétek el, hogy nem voltam "én" magam, mikor ezeket mondtam, amit mondtam....
    Mégegyszer bocs
    Mukika tőled is bocs!
    és most lehet, hogy érzelgős, hülye topic ez nektek, de ez szívből jön...
    nálam ritka az ilyen, hogy elmondom igazából mit érzek..
    a topic lényege, hogy te is mond el mi bánt, ha más nem én megértelek!