Way of the Samurai
-
Ennek ellenére én még mindig azt mondom, hogy a város kicsi. Sok dolgot lehetett volna még belerakni, és nem feltétlenül kellett volna az, hogy komoly funkciója legyen, egyszerűen csak szinesítette volna az összhatást. Mondjuk egy sinto templom vagy valami hasonló.
Az anyagi gondokról azthiszem hallottam már. Talán még valaki valami olyat is mondott, hogy b-kategóriás játék (ami azért elég durva :). Szóval végül is így érthető a dolog, és ha ezt nézzük, akkor meg teljesen profi a játék. Ha lenne felesleges pár millió dollárom, adnék nekik 1-2 aztán hozzanak össze valami nagyon nagyszabásút.
Egyébként minél többet játszok vele annál jobban tetszik a játék! Tényleg rengeteg lehetőség van benne.
Egy kérédés: megéri elszévelni a statokat minden kis szar elcseszett próbálkozás után is? Mert azt láttam, hogy a pontokat összeadja, meg az elmentett tárgyakat is, de nem lesz ebből nekem valami negatív módosítóm? Arra gondoltam, hogy elmegyek, szétlopom a várost, elteszek a safebe minden tárgyat, elmentem és legközelenbb már azokkal indulok. Ezt meglehet csinálni büntetések nélkül?