Mice#33
"Próbáltam talán a 0.6-t, annyi sincs benne, mint a Mozziban." dögöljek meg ha értem mi van ide írva
"Kicsit úgy tűnik, azoknak készül a M., akik mániákus upgradelési betegségben szenvednek, mikor jelenik meg az újabb." - erre reagálva pedig én augusztus óta a 0.7-es alfa verziót használom a firebirdből, és csak most akarok 0.9-re váltani, ha ez neked mániákus...
a másik oldalról meg azt mondom, hogy a fehasználó még mindig hülye. az egyik hírben az a baja, hogy monopol helyzet, meg smucig ms, hogy nem upgradeli már a nyomorék ie-ét, a másik oldalon meg mánikus upgradelők
kell a francnak ide demokrácia! mindenki törölje le azt a böngészőt amit évek/percek óta használ nagy örömmel és írjon sajátot!
"furi ez a cég" - ők legalább dolgoznak és van egy roadmapjük amit igyekeznek betartani. mellesleg egyáltalán nem adnak ki percenként. amikről esetleg te beszélhetsz azt úgy hívják nightly build ami arra van, hogy ha valakinek vmivel baja volt és megoldották még aznap használhassa egészséggel. a főoldalon levő fix verzió normális ütemben cserélődik.
szóval nem értem mit kell itt piszkálni ezt a csapatot...