Ha nem érdekelnek a klánok, de szeretsz multizni
  • radeer
    #1
    Sziasztok!

    Majd 4 éves klánmúlt után alakítottam ezt a klub-ot. Pontosabban alakulgat.
    Voltam SAWT 3,Wolfenstein és Ut2k3 klánok alapítói.Most azonban eljutottam arra a következtetésre, hogy van egy csomó játékos aki nem akar akkora kötöttséget mint amit egy klán kíván. Folyamatos jelenlétet,edzést, szerverbérlést. És ha valami nem ment, folyamatos volt a szemrehányás merre jártál stb...Arról nem is beszélek, hogy egy-egy nemzetközi meccs miatt akár az embernek elment az egész estéje mire összehozta a gémet, melyből akár menet közben is leléptek az ellenfelek ha nem úgy alakult a dolog ahogy szerették volna.

    Nos azok közé tartozom sok-sok ismerősőmmel egyetemben akik már csak játéknak és nem életcélnak tekíntik a multis gémeket, és nem csak egyfajta játékot akar játszani, hanem folyamatosan szeretném látni mik az újdonságok és mit tudnak akár többjátékos módban.
    Hogy könnyen megtaláljuk egymást, gondoltam csinálunk egy klub-ot ami teljesen FUN és csak a szórakozásról szól. Mindenki hírezhet, játékokat hírdethet meg az oldalon amik lehetnek akár kupák vagy bajnokságok is. Már túl is vagyunk egy jó kis hét végi Colin 4 kupán.

    Nos ha felkeltettem az érdeklődéset egy haveri társaság iránt akikkel sok-sok játékot próbálhatsz ki látogass el az oldalunkra és jelentkezz a klubba ami semmiféle kötöttséggel csak előnnyel járhat..legalábbis szerintem.

    Cyber Gamers Club