Tom Clancy regényei filmen, és minden, ami vele kapcsolatos
  • PREMIERE1
    #1
    Tom regényeiből számos film készült, ilyen vagy olyan sikerrel. Mivel úgy néz ki, hogy a - szerintem - a leginkább várt (a Vörös Vihar után) regényfeldolgozásából tényleg elkészül a film, kiváncsian várom milyen szereposztással. Ha Clark maradna Willem Dafoe, Chavez meg
    Raymond Cruz, akkor felőlem mindegy kik lesznek a további szerepekben. Remélem Harrison Ford elvállalja majd itt is Ryan szerepét (mint ahogy az ifjú Indyben két rész erejéig az idősödő (1950-es évek) Indiana Jones szerepét.

    A Hardiredről:

    Rainbow Six a filmvásznon
    "A Tom Clancy's Rainbow Six c. eposz rendezését a fehér galambokban bővelkedő John Woo gondjaira bízta a Paramount - olvashatjuk a Variety hasábjain. A történet a jól bejáratott néhai NAVY SEAL, majd később CIA ügynökké avanzsált John Clark karakterére alapoz. Clark néhány társával karöltve kilép a CIA-től, hogy saját, a tenoristák elleni harcban remekelő multit hozzon létre. (Thx Basil)
    A forgatókönyvet 1999 óta többen is átformálták. Többek között Michael Shiffer (Call of Duty), Bill Wisher (a pápa! Terminator, Terminator 2, 13. Harcos, Judge Dredd), Art Monterastelli (The Hunted), Frank Capello és március óta John Enbom szorgoskodik a projekten."

    Az, hogy Woo rendezőnek jó lesz-e, az még koránt sem biztos. Remélem nem úgy fogja kezelni a filmet, mint itthon a könyvkiadást kezelte a könyvkiadó és egy Chuck Norris szintű "Szivárvány Kommandó" műként adta ki.

    Merem remélni, hogy Dieter Weber mesterlövész szerepében nem Dolf Lundgreent fogjuk viszontlátni, amolyan "Csendes pusztító" szinten ...