• NEXUS6
    #32
    Így is van, le a szemét, büdös komcsikkal! Le a túlpörgetett gazdasági növekedéssel (10 éve átlag 10% kínában), vissza a megérdemelt éhinséget a kínai népnek, meg az ópium háborút, és minden jót, amit a civilizált kapitalista nyugattól/japántól kapott.

    Hát ezek a komcsik tényleg tök pancserek, atombombát, meg űrhajókat gyártanak, meg megálljt parancsolnak néha a nyugati kúltúrmocsoknak, meg mint mondtam 10 éve 2x olyan sebességgel fejlesztik a gazdaságot mint a nyugat a legjobb években (nyugaton meg 10 éve recesszió van).

    Nem akarom nyalni én a szemét büdös tapló kínaiak seggét, mert amit most a gazdaságukkal csinálnak az nagyjából magyar találmány (lásd 60-as 70-es évek), csak jó szokás szerint itthon valahogy soha nem sikerül összehozni a dolgokat. Talán nem másokat kellene állandóan savazni, hanem csak dolgozni szépen ahogy a csillag megy az égen.

    Comcom: azért az átlagembernek hidd el nagyobb létbiztonsága volt a nemlétező idilli szocializmusban a 70-es 80-as években (nem kommunizmus az más tészta!), mint a mai idilli kapitaéizmusban.