• droland
    #26
    "hogy futtatás, mplayer2, majd hozzáregisztrálom az összes fájlt"

    Az a "baj" a te esetetben (nekem nem, mert én használom MINDEN PROBLÉMA nélkül a 9est), hogy windows media 9 kezd lenni a legtöbb ilyen "nézd meg most" oldalon (WMV) legyen az pornó, poén/vicc lap bármi és ugye a 9est (biztos, hogy szándékosan) NEM JÁTSZA A 6.4. Mondjuk van egy nagyon nagy előnye a 9es WMV-nek a real playerrel szemben mondjuk (de a QT és xvid/divxel is szemben) : eszméletlenül jobb minőségű videót állít elő ugyanabban a bitrátában. MIvel elsősorban (de nem másodsorban VIDEÓ NÉZÉS) internetes lejátszásra lett kitalálva, hasonlíts nyugodtan össze egy pl. 128kbites XVID/DIVX, QT, REAL és WMV videót, mielőtt engem cáfolna valaki, először nézze meg télleg a különbséget és utána cáfoljon (de ne ugy, mint az egyik gyerek, akinek az volt az indoka, hogy neki van egy 2cd-s avija, és hogy az milyen szép, a netes WMV meg milyen csunya, mert ez is hozzáértésről tanuskodik). Legyen mind 128 vagy 384 (vagy 48 56k modem esetben) kilobit, nézze meg és vonjon le következtetéseket...

    UI: nem lesz nehéz levonni, hogy miért térnek át nagyon sok helyre WMV 9 videóra netes szempontból, illetve hang szempontból is WMA-ra, ott ugyanez a helyzet. Hallottatok már 28kilobites MP3-at és WMA-t?

    Mindenféle függőség nélkül, bárki bármit mond, az MS NE LEGYEN EGYEDURALKODÓ, de az ő formátuma jelenleg TÉLLEG NAGYON NAGYON JÓ!