Alien Swarm - UT 2k4 mod
  • Lacc
    #1
    Na szóval nem gyenge kis UT 2k4 modra leltem ám most (a HW-n lett kihírezve :P) Az Alien világban játszódik, a nézetet illetően nézzétek meg a képeket. Szerintem nagyon eredeti kis mod, és igen jól össze is hozták a srácok, a hangok, a pályák, meg minden nagyon hangulatosra sikeredett. Van ám jópár fegyvert, az alap assaulttól kezdve a lángszórón át egészen a SmartEye-os automata célzórendszerrel felszerelt minigunig minden!
    Eszközökből sincs hiány: az ajtókat be/ki lehet heggeszteni hogy ne törtjenek át a dögök, hackelni lehet, sőt még az automata telepíthető gépágyú sem hiányzik.
    Főleg persze multira van kihegyezve az egész, a lényeg pedig az, hogy egy kis marine csapattal kell mindenféle bogarak által megfertőzött területen (ergo bazison :P) mindenféle feladatot végrehajtani. Van itt ám túszmentő akció, műhold-antenna visszakapcsolás, információgyűjtés, tisztogatás, stb. És persze rengeteg bogár :D
    Vannak kasztok is, illetve inkább skillek. Van medic, sima bikanyakú szoldát, specialista, stb. szóval ezekből sincs hiány.

    Na és a képek: