\"format, partício del, be a win cd oszt haccóljon!\"
  • RelakSfromhome
    #74
    Találtam egy DURVA droidsztorit a blog.tomcatpolo.hu-n, ezt el kell olvasnotok:

    "DROID-110
    2004.06.06.

    Kezdjük a sort Csimi nevû kedves olvasónk soraival.

    Szeretném beküldeni a nagyimat a droidzónába mert kinyomta a biztosítékot amikor aludtam hogy tanuljak és elromlott a 200gigás vinyó. Megérte csak azért hogy felesleges dolgokat tanuljak? Csak 43 ezer volt...

    Üdvözöljük a kedves nagyit a Droidzónában. Kérem, asszonyom, üljön le oda, a sarokba, és hallgassa meg egy másik nagyi történetét, amit egy gyerekorvos mesélt nekem. Azt hiszem, rövidesen elindulok egy diktafonnal orvosokat interjúvolni, mert mindegyik tudna mesélni két-három meredek droidsztorit.

    Történt egyszer, még a nyolcvanas években, hogy egy kislánynak féllencsés szemüveget írt fel az orvos, kancsalságát korrigálandó. Biztos mindenki látott ilyet, ez az, aminek az egyik lencséje le van ragasztva leukoplaszttal, így a másik szem jobban meg van erõltetve, és az elferdült szemtengely ettõl fokozatosan kiegyenesedik. De a kislánynak nem tetszett a szemüveg, állandóan fölötte pislogott. Mondták ugyan neki a szülei, hogy csúnya marad a szeme, ha nem hordja a szemüveget, de hát a gyerek már csak olyan, hogy nem hallgat az ilyesmire.

    Egyszer anyukáék elmentek valahová, és rábízták a kislányt a nagymamára. Biztos nem vették észre a fején az antennát. Mondták a nagyinak, hogy szóljon rá a gyerekre, ha nem hordja a szemüveget, mert azt hordani kell, ha tetszik, ha nem. Nagyi, az az áldott jó, ám igen sötét parasztasszony, roppant komolyan vette a fontos feladatot. Amikor elõször meglátta, hogy a gyerek leveszi a szemüveget, jól felpofozta. A másodiknál úgy elverte, mint a lovat, hátha abból tanul. Mivel azonban a büdös kölke harmadszor is levette, fogta, jól bekente a szemüveget Technokollal, és rányomta a gyerek szemére hogy nesze te szófogadatlan, rossz gyerek, majd most nem fogod levenni! És nyomta, amíg a ragasztó meg nem száradt. A gyerek meg persze üvöltött. Nagyi elõször büszke volt magára, hogy milyen frappánsan megoldotta a kérdést, és csak akkor kezdte kapisgálni, hogy valamit elrontott, amikor a gyerek egy óra múlva, a hatodik elnáspángolás után is konstans módon üvöltött tovább. Végül hazaértek a szülõk, és elborzadva látták, mit mûvelt a kedves nagyi. Mentõk, kórház, mûtét... Végül sikerült leszedni a szemüveget, de hogy ne legyen nagy az öröm, jött vele a szemgolyó is, mert hát a Technokol igen ragaszkodó jószág... Szerencsétlen csaj azóta fél szemmel él, de biztosan nagyon szereti az õ nagyiját, aki már egészen kicsi korában fegyelemre szoktatta õt. "


    Az ilyen vinasszonyt csak addig rugdosni szvsz, amíg már azt sem tudja kimondani, hogy krrrharghhhh