• deyo
    Én arra gondoltam, hogy a HTML mittomém hányas verziója a legújabb (maradok a C,Java,Perl,stb-nél) is elég jó ha az ember használ egy kis javascript-et meg stíluslapokat... ha látok egy-egy jobb oldalt, akkor belekukkantok a forrásba és a legszebb oldalaknak van majdnem a legegyszerűbb felépítésük...:-)) Csak programozni kell... ja igen... a 'Pistiket tipusú emberek'-ről hajlamos vagyok megfeledkezni... pedig annyiszor hallottam már, hogy az 'átlag' ember annyira-de-annyira... hogy is mondjam... 'buta':-((( Ezzel senkit se akarok megsérteni, de amit egyesek művelnek attól tényleg égnek áll a hajam:-PP

Nekem se szokásom ilyen jellegű programokat használni... mármint Frontpage, meg társai)... jobban szeretem a kódot magam írni...:-)) Vagy komolyabb esetben írok egy programot ami legenerálja a kódot:-))

Amúgy meg igazad van... ahogy végignézek a leendő programozókon bennem is megszólal egy hang: Mi lesz a világgal ha ezek kikerülnek?? Olyanok kapnak diplomát, akiknek halvány gőzük sincs arról, hogy mi is az amivel foglalkoznak:-PPP
    Ezekután tényleg felesleges arról beszélni, hogy bármit is elvárjon az ember:-((