91. Tour Julius 3-25
  • ullrich
    #473
    Ulle naplója:

    Mégegyszer sárgában Párizsba

    25.07.2004/ Amikor a Champs-Elysees-n elkezdődött a győztesek ünneplése, elfogott egy kis szomorúság. Az 1996-os Tour részvételem óta mindig ott voltam a dobogón. Idén negyedikként éppen lemaradtam róla. Sajnálom!

    Ennek ellenére boldog vagyok! Az utolsó erőmig harcoltam a dobogóért. Szerencsére "Klödi" fantasztikus formában volt, s egy szenzációs második helyet ért el. Andreas nagyon jól helyettesített Lance Armstrong mellett.

    Óriási köszönet illeti a csapatunkat, az odaadásuk révén, mégis érezhettem a "Párizsi pódiumérzést".

    Hiszen 1997 után ismét megnyertük a csapatversenyt. Egy teljesítmény, mely a nyilávonsság előtt egy kicsit háttérbe szórult. De éppen ez a siker mutatja, hogy mi mint csapat, tökéletesen működtünk!

    Tegnap este az ünnepi vacsora keretében egy pohár pezsgővel koccintottunk erre.

    Iszonyatosan örültünk annak, hogy "Hilde", ahogy mi hívjuk Andreas-t egy szenzációs második helyet ért el: Úgy gondolom, hogy a megosztott öröm az dupla öröm.

    Annak ellenére, hogy az idei Tour nem zajlott optilmálisan számomra, mindenképpen megmarad a cél: Még egyszer szeretnék sárgában megérkezni Párizsba. Egy erős T-Mobile csapattal, mint amilyen az idei is volt, ez mindig megoldható.

    Elhihetitek: Ugyan olyan 100%-osan a kerékpársportnak élek mint, Lance Armstrong. Természetesen ő a legjobban felkészülve érkezett a Tourra. Tehetség, akarat és kemény tréning, egyedül nem elegendő a 6-szoros győzelemhez. Ehhez még szerencse, egészség és semmilyen súlyos bukás is tartozik.

    A 2004-es Tour már történelem, de az évnek még nincsen vége. A középpontban most Athén áll. Speciálisan erre nem tudok felkészülni, mivel jön a Hamburg-i és a San Sebastian-i világkupaverseny. Ezek a versenyek számomra a legjobb "olimpiai tréning".

    Most elsősorban örülök a holnapi fogadásnak otthon. Bonn-ban várnak már minket a T-Mobile dolgozói, hogy velünk együtt ünnepeljék ezt a szép eredményt.