Minden elnoiesedik!!!
-
ezzel nagyjából egyetértek, mert legyenen egyenjpgúak a nők, de akkor csinálják is meg (vagy inkább merjék bevállalni) a férfiak részéről elvárt/bevett/egyenértékű dolgokat a mindennapi életben.
Hogy a nők az erősebb nem-nos ezzel nem értek egyet. Ha ez valakinek nem tetszik, akkor el lehet kezdeni beszélgetni róla egy sör/kávé/tea, stb mellett, de kb könyvet lehetne írni a női és a férfi nem előnyeiről, valamint hátrányairól az életben megjelenő (munkahelyi/otthoni/stb) szituációkban.
Bár szerintem nem erősebb-nem, hanem az adott helyzetben jobban megfelelő nem, vagy megfelelő személy.
Az, hogy nő visz el vacsizni, még ok, kis csecsebecse (minek nekem csecsebecse) nem kell, különben is mi az a csecsebecse?
Egy figyelmes apróság az nagyon jó elhet kétség nem fér hozzá (ha ilyesmire gondoltál, akkor legyen csecsebecse...)
Ő kisérget haza-hát ne is haragudj, azért ezt nehezen tudnám elképzelni. Azért vannak olyan dolgok, amiben nem jó, ha a nemek közti különbségek elmosódnak...
Harcos feministákkal (ha ilyenek, amilyennek leírtad őket, akkor) szvsz nem is kell törődni. (Szerencsére?) még nem találkoztam harcos feministával, úgyhogy még az is lehet, hogy jófejek!
Én pl. kifejezetten örültem, amikor női főnököm lett. Semmivel sem rosszabb, mint egy férfi főnök.
písz en láv!