• hiba
  #25
  Csak az a baj, hogy a ma mar feleslegesse velo koltsegek miatt nonek az arak (a csomagolas - tarolas - szallitas - logisztikai kozpontok - eloallitas sokat dragit, es ez tok felesleges). Lecsokkentik ezeket a koltsegeket, bezarnak par lemezboltot meg "CD" gyárat, lenyomjak az arakat, attol meg a szerzoi reszesedes ugyan annyi maradhat. Olcsobb zene, de a koltsegeik is alacsonyabbak, csak ugyan ugy nem merik meglepni mint nalunk az "allamhaztartasi reformot".

  Tenyleg mas dolgo egy letotlott anyag es egy Igazi CD/LP album melyet kezben foghat az ember, fizikai valojaban letezik. Csak az a helyzet, hogy az ilyen zenek/egyuttesek/albumok kevesen vannak - legalabbis amikent en erre meltonak tartok - a tobbi "szemet".

  Kulon kene valasztani ezt, bar felo, hogy ido utan senki nem venne albumokat csak a fanatikusok.

  En amiota netet hasznalok rengetek olyan zenet hallgatok amiket elotte nem is ismertem, meg a stilust se, mert azt nem tehettem meg, hogy naponta orakat totok lemezboltokban es hallgatom vegig a cuccokat.

  Masreszt kismillio olyan zene van amiket soha a budos eletbe ki sem adnak...

  Pl a legtobb mix ilyen (igaz ez sem legalis felvetel).

  Masreszt amiota meg van ra a lehetoseg en jobban szeretem magam osszeallitani a tracklistat, vagy akar osszekeverni szamokat. Es ez azzal jar, hogy nem erdekel az albumrol 10 szam csak 1. Es ez meg egy jo arany :).