Playzone
  • kergeegér
    uristen fikázzátok itt egymás lapjait.
    pár hónapja vásárolok magyar konzol lapot és az 576konzolt ajánlották ....vettem is belőle párat de sajnos világít róla,hogy tulajdonképpen ez egy shop katalógusa és a cikkek lényegében avyg arról szólnak hogy ez egy kurvajó játék és vedd meg vagy ez egy igen gyík játék de azért nem árt megvenni. (viszont volt egy srác neki a cikkei tetszettek de asszem már nincs a lapnál) a shopkatalógus jelzőt az is erősíti ,hogy a lap igen nagy terjedelemben foglalkozik olyan konzolokkal amiből kishazánkban kb 50db található és a büdös életben nem is lesz több ...:) de mondjuk a boltban meg akarnak tőle szabadulni ez természetes. szóval erről ennyit.
    erről a playzone-ról most a héten hallottam . holnap megveszem kíváncsi vagyok mi a pálya.

egyébként véleményem szerint a többség megvenne 2 lapot is HA az egyik full leírásokkal foglalkozna és semmi mással. alig alig pár képpel csak ami fontos a leíráshoz.
    a másik meg sok sok rövid színes ismertetővel olyannal ami áttekinthető! a hangsúly azon van ,hogy az ember képben legyen mi az ami megjelent. rövid értékelések meg olyanok nélkül mint a martinbeszól meg ilyesmik mert ennek tulajdonkeppen szerintem nincs értelme. akik a lapot megveszik azok 90%-a azt mondja így is hogy kiaf*szazamartin!? hát ha még értékelne is valamit akkor talán de így nem.
    nem húztam le semmi lapot. magánvélemény meg amit hallok az emberektől.
    bye